Huset i broderlandet udsat for bræk igen

Feriehuset i Sverige udsat for indbrud igen igen

Feriehuset i det svenske offer for knæk atter. For to uger siden da mig og min familie kom hjem efter en weekend i vores sommerhus havde vi desværre haft bræk i vor ejendom. Røverne havde været alle vores ting og snuppet familiens sølvtøj, surround sound system og computere. Det er langt fra første gang at det har fundet sted men hver enkelt gang er det lige uhyggeligt. Forrige gang det forekom havde de ikke rodet i huset men blot fjernet vor Verner Panton lamper og vores ene kogle i entreen. Det her indbrudsrøveri forekom virkelig mindre forberedt og det tog os flere dage at få opgjort hvad der var blevet stjålet. Røverne havde ganske enkelt tømt alle skuffer og reoler ud på gulvet, ja selv entreen havde de gennemrodet.

Den gang da vi købte vores hus for et par år siden var der allerede indplaceret larm lige som inbrottslarm hvilket vi heldigvis lod hænge. Men det lader ikke til at det fungerer upåklageligt længere. Derfor har vi bestemt os for at investere et par nye gsm alarm. Min ven har anbefalet en ny men vi vil nu trods alt at spørge vor omkringsboende hvilken slags alarmsystemer de har. Vores forsikringsselskab har foreslået at vi får installeret lukketøj på alle vor vinduer og døre så det fremkommer sværere for tyveknægtene at sikre sig en exit. Jeg er slet ikke glad for forestillingen om at vi faktisk skal være låst inde sammen med indbrudstyvene i tilfældet af at de begår tyveri når vi og børnene snorksover.

Familien har brug for en alarm som er tilkoblet vor Iphones. Således kan vi se om der er ubudne besøgende mens familien er på ferie eller i konoli. Det er ligeledes smart at man kan se om alarmen er gået således at man kan ringe til genboerne, sådanne at de kan kontakte politiet. Det er også af høj vigtighed at vi investerer i en tyverialarm som vor børn uden besvær kan navigere. Rollingerne kommer jo hjem fra skole en time før vi kommer hjem fra kontoret. Alarmen skal være nem at slå fra og til men samtidig skal den også være meget bedre end vores tidligere. Det der er vigtigst er at min kone og jeg så hurtig så muligt hitter en holdbar løsning sådanne at vi bliver fri for den ubehagelige følelse når vi kommer tilbage til et smadret vindue og et berøvet villahus.

About the Author