Optag et quicklån med Føniks Privatlån

Hvordan ansøger man om et quicklån hos Føniks Privatlån

Når man har fundet frem til det lånebeløb, man ønsker at ansøge om at låne hos Føniks Privatlån, vil man blive dirigeret videre til det punkt, hvor man skal vælge, hvor stor en månedlig ydelse, man er i stand til at betale tilbage. Det kan naturligvis være tillokkende at vælge en ydelse, der ligger i den lave ende, men man må her være opmærksom på, at hvis det er det, man vælger, vil der i denne tid nå at løbe endnu flere renter på, end der ville med en kortere tilbagebetalingsperiode. Det betyder, at man i sidste ende vil komme til at betale endnu flere renter tilbage, og at de samlede kreditomkostninger vil være meget højere, end hvis man er i stand til at betale beløbet tilbage i kort tid. Det handler i sidste ende om at vælge en ydelse, man er i stand til at betale tilbage, og her skal man også være realistisk og samtidig opmærksom på de omkostninger, der er forbundet. Når man har valgt den ydelse, man ønsker at betale månedligt, skal man indtaste forskellige personlige oplysninger. Der vil her blandt andet være tale om navn, adresse, telefonnummer og e-mail, men også oplysninger om blandt andet bopæl, kontonummer og økonomiske forhold. Slutteligt skal man blot bekræfte ansøgningen med NemID, og derefter er det blot at afvente, om man bliver godkendt til et lån. Det tager ikke lang tid, før man får svar, når man har ansøgt om et quicklån.

Hvor meget ligger renten på

Når man ansøger om et lån hos Føniks Finans, ligger renten fast, uanset hvor mange penge man ansøger om at låne. Den faste årlige debitorrente ligger på 16,80 %. Denne debitorrente fremgår også af det gældsbrev, man har modtaget, og denne rente kræves af lånet fra den dag, lånet udbetales og gennem hele den periode, lånet forløber over. Renten beregnes på baggrund af restgælden den 15. i hver måned. Man må dog være opmærksom på, at de samlede kreditomkostninger er variable, og at de afhænger af, hvor stort et beløb, der lånes, og over hvor lang en løbetid lånet betales tilbage.

Hvor lang er løbetiden på et lån

Når man har valgt hvor stort et beløb, man ønsker at ansøge om at låne, vil man blive præsenteret for tre forskellige månedlige ydelser, der er mulige at vælge, for det pågældende lån. Man vil her også få at vide, hvad det er for en af disse muligheder, der er favoritten blandt låneansøgerne. Hvis man eksempelvis har valgt at ansøge om at låne 50.000 kr., vil de tre forslag til den månedlige ydelse være som følger:

2.637 kr. med en samlet løbetid på 24 måneder.
1.164 kr. med en samlet løbetid på 72 måneder.
938 kr. med en samlet løbetid på 108 måneder.

I dette tilfælde med et lån på 50.000 kr. vil brugernes favorit være den månedlige ydelse på 938 kr., hvor tilbagebetalingsperioden for lånet løber over 108 måneder. Hvilken månedlig ydelse, man vælger, er helt op til en selv. Man skal blot være sikker på, at man er i stand til at tilbagebetale ydelsen med den økonomi, man har til rådighed, og det anbefales i denne forbindelse at være realistisk.

Hvornår får man svar på sin ansøgning

Når man har udfyldt en ansøgning hos Føniks Privatlån, og efterfølgende underskrevet den med NemID, vil den blive sendt af sted, og herefter er alt overladt til låneudbyderen, som vil foretage en privat kreditvurdering, før man får svar på, om det er muligt at optage et lån eller ej. Man vil få svar på ansøgningen allerede inden for en time, når man ansøger i åbningstiden. Hvis man ansøger uden for åbningstiden, vil man få svar i den næstkommende åbningstid. Det betyder, at når man ansøger om et lån hos Føniks Privatlån, så går der ikke lang tid, før man får svar på sin ansøgning. Det sikrer hurtig afklaring, og det er meget fordelagtigt, når man er på udkig efter et lån.

Hvornår kan man få pengene på sin konto

Når man er blevet godkendt til et lån hos Føniks Privatlån, går der ikke lang tid, før man har pengene på sin konto. Senest dagen efter, at man er blevet godkendt til et lån, vil pengene være at finde på ens konto. Det er dog også her værd at være opmærksom på, at når man ansøger om et lån hos Føniks Privatlån, er der ingen garanti for, at man bliver tilbudt et lån. Man skal derfor være forberedt på, at muligheden for et afslag på en låneansøgning foreligger. Der er dog ingen grund til ikke at forsøge at sende en ansøgning af sted, hvis Føniks Finans er stedet, hvor man godt kunne tænke sig at låne penge.

Hvordan tilbagebetaler man sit lån

Tilbagebetalingen af et lån foregår hos Føniks Privatlån månedligt i løbet af den periode, som lånet forløbet over. Hver måned betales ydelsen bagud, og hvornår der er forfaldstid fremgår af den låneaftale, som man har modtaget. Den månedlige ydelse består af både renter og afdrag på selve lånet, men man skal dog være opmærksom på, at leveringsrenten frem til første forfaldsdato er tillagt hovedstolen på lånet.

Er det sikkert at optage et lån

Det er 100 % sikkert at ansøge om at optage et lån hos Føniks Privatlån. Det er også helt sikkert at optage selve lånet. Det er tilmed også uforpligtende. Når man ansøger om et lån hos Føniks Privatlån, er man sikret fortrolig behandling af sine data, og det betyder, at uvedkommende ikke får adgang til disse. Såfremt man bliver godkendt til et lån, vil man også have 14 dages fortrydelsesret, når en låneaftale er underskrevet. Det betyder, at man har ret til at fortryde, at man har optaget lånet, og på denne måde kan man annullere lånet. Man kan læse mere om dette på hjemmesiden.

Hvad hvis man ønsker at klage over sit lån

Hvis man har optaget et lån hos Føniks Privatlån og af den ene eller anden årsag ønsker at klage over sit lån, kan dette gøres ved at fremsende en klage til DER A/S. Dette gøres enten pr. almindelig post eller via mail. Disse adresser kan findes på hjemmesiden.

About the Author