På jagt efter et eventbureau

Jeg har igennem en periode, ledt efter et eventbureau. Undertegnede har før haft erfaring med et da vi skulle have firma familiedag på arbejdspladsen.

Forrige måned skete det endelig. Min kæreste spurgte om jeg ville være hans for evigt, og siden da har vi været i gang med at planlægge rammerne for brylluppet til næste maj. Efter utallige diskussioner har truffet en beslutning om at satse på et telt som ramme for den store fest. Rationalerne for at fejre vores bryllupsfest i et enormt partytelt var faktisk for tillokkende. Desuden var min kæreste og jeg i sommers med til hans fætters bryllupsfest, som blev afholdt i et imponerende telt ved deres nyindkøbte murermestervilla. På dagen udgjorde teltet en unik ramme for bryllupsfesten. Den afgørende årsag til at holde bryllupsfesten i et partytelt er prisen. I det tilfælde at man for alvor ser nærmere på festlokalerne her i hovedstadsområdet og Nordsjælland, er mulighederne reelt ret få. På trods af at der findes en lang række valgmuligheder, er det faktisk svært at lokalisere et lokale, som der tilfredsstiller mig og min forlovedes umiddelbare behov og desuden kan lejes til anstændige priser. Lejer mig og min forlovede et partytelt til brylluppet er det imidlertid muligt for os at få et uhøjtideligt lokale til brylluppet, som vi reelt ville kunne indrette og pynte op præcist som vi begge drømmer om. Ydermere giver den slags telte os mulighed for at åbne op ud mod haven. Hele herligheden til en særdeles konkurrencedygtig pris. Spørgsmålet er på nuværende tidspunkt, hvordan vi køber eller lejer det rette partytelt til vores store dag næste sommer. Således vil jeg gerne høre, hvorvidt der måske er nogen af jer læsere, som vil dele ud af deres erfaringer med at holde deres bryllupsfest i et denne slags telte i haven. Eksempelvis har vi brug for at få et indtryk af, hvorvidt der er telte, der prismæssigt kan måle sig med at leje. Mig og min tilkommende leder tillige efter nogle gode råd eller anbefalinger om vores valg af interiør og service såvel som gourmet cateringfirmaer, der ville kunne levere maden til vores kommende bryllup desuagtet, at det fejres i et telt. telt, telte, partytelt – skal slettes
144 Hvor opstøver man et festtelt til en pris, der et overkommelig? For et år siden var min kæreste og jeg med til min storesøsters bryllup, som foregik i et enormt telt i haven ved hans forældres parcelhus. Ved den lejlighed var teltet en indbydende kulisse for brylluppet. Lige siden har mig og Tobias været optaget af at planlægge et stort anlagt bryllup til næste august. Nu har vi valgt at anvende et af de der store festtelte som kulisse for bryllupsfesten. Der er nemlig ingen tvivl om, at rationalet for at fejre vores bryllupsfest i sådan et festtelt ganske enkelt er særdeles fordelagtige såvel økonomisk som praktisk. Hvis man for alvor ser nærmere på den lange række af receptionslokaler her i hovedstaden, er mulighederne faktisk forholdsvist begrænsede. På trods af at der ved første øjekast er talrige alternativer, er det nemlig praktisk talt umuligt at opsnuse et lokale til bryllupsfesten, som opfylder mig og min kærestes behov og desuden er til at betale inden for vores bryllupsbudget. Vælger vi et festtelt får mig og min kæreste imidlertid mulighed for at få et uhøjtideligt lokale til brylluppet, som vi vil kunne oppynte ud fra vores ønsker. Samtidig giver denne type festtelte chancen for at åbne op ud mod den store have. Alle fordelene får vi til en yderst attraktiv pris ift., hvis vi lejer et festlokale. Den favorable pris er som følge deraf den afgørende grund til at afholde bryllupsfesten i et festtelt. Spørgsmålet er i denne fase af bryllupsplanlægningen, på hvilken måde mig og min tilkommende får fat i det optimale telt eller festtelt til bryllupsfesten såvel som receptionen til juli. Således vil jeg gerne høre, hvorvidt der er nogen, som har erfaringer med at arrangere deres bryllupsfest i et festtelt. Fx er vi på udkig efter nogle gode råd eller anbefalinger i forhold til vores valg af service, borde og stole foruden en egnet caterer, der er i stand til at producere maden og ikke mindst kagen til brylluppet desuagtet, at bryllupsfesten fejres i et festtelt. Dertil har vi behov for at få et indtryk af, hvorvidt der kunne tænkes at være gode partyfesttelte, som der prismæssigt kan måle sig med at leje. Har din ægtefælle og dig, eller kender du nogen, der har afholdt en bryllupsfest i haven eller lignende i et festtelt? Så hjælp os med at planlægge det perfekte bryllup ved at del dine erfaringer og gode råd med os.
Spar på budgettet for jeres sommerbryllup med nogle velindrettede telte i haven Siden min kæreste forærede mig en unik forlovelsesring for to måneder siden, har vi været i gang med at planlægge vores drømmebryllup til maj. På stående fod har vi valgt at arbejde videre med mit forslag om at have et partytelt til at danne ramme om receptionen og den efterfølgende fest. Grundene til at holde receptionen og bryllupsfesten i et enormt partytelt endte reelt med at være for tiltrækkende. Dertil var min kæreste og jeg sidste år med til min storebrors bryllupsfest, som fandt sted i et flot partytelt ved hendes forældres gård. På dagen udgjorde det lejede telt en unik ramme for bryllupsfesten. Det bærende incitament for at holde bryllup i et partytelt er og bliver den favorable pris. Såfremt man undersøger udlejningslokalerne her i Storkøbenhavn, er udvalget forholdsvist beskedent. Trods det at der findes massevis af alternativer, er det nemlig praktisk talt umuligt at opsnuse et receptionslokale, som der lever op til vores begge tos krav og tillige kan benyttes til en ok pris. Vælger mig og min kæreste et eller flere partytelte til brylluppet, er det dog muligt for min forlovede og jeg at få en intim ramme for brylluppet, som vi i realiteten ville kunne indrette og pynte op ud fra vores ønsker. Desuden giver et partytelt mulighed for at åbne ud mod haven. Alt sammen til en fordelagtig pris. Det store spørgsmål er på nuværende tidspunkt, på hvilken måde mig og min kæreste får fat i de rette telte til vores bryllup. Som følge heraf vil jeg gerne høre, hvorvidt der måske er nogen her på bloggen, der ønsker at berette om deres erfaring med at arrangere et bryllup eller lignende i et partytelt. For eksempel kunne det være fantastisk at få et indblik i, om der kunne tænkes at være kvalitets-partytelte, som kan betale sig at købe ift. at leje et af disse partytelte. Min tilkommende og jeg kunne tillige godt bruge nogle gode råd eller anbefalinger vedrørende valget af service, borde og stole såvel som et godt cateringfirma, som er i stand til at producere en flere retters menu til brylluppet på trods af, at receptionen og festen bliver holdt i nogle telte.

About the Author